Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 26 Αυγούστου με 4 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε ένα ολοκαίνουριο βιβλίο από τη εκπληκτική σειρά «Σύγχρονη Λογοτεχνία» που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τίτλων από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς. Κάθε εβδομάδα ένα νέο συναρπαστικό βιβλίο σας περιμένει!
Το Σάββατο 26 Αυγούστου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:

1. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ της ΕΜΙΛΥ ΓΚΡΕΗΣΟΝ
Μια επέτειος είκοσι χρόνων γάμου επισφραγίζει τη διάρκεια και τη δύναμη της σχέσης ενός ζευγαριού. Ξαφνικά όμως μια παλιά αγάπη κάνει την εμφάνισή της την πιο λάθος στιγμή και διεκδικεί απροκάλυπτα το μερίδιό της. Μπροστά στο δίλημμα, η Κέισι έχει να μάθει πολλά για τον εαυτό της και να πληρώσει το ακριβό αντίτιμο του έρωτα. Τελικά θα εκτιμήσει την αθόρυβη παρουσία της αγάπης;
2. Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ της ΝΑΤΙΒΕΛ ΠΡΕΘΙΑΔΟ
Λένε πως ΕΙΜΑΙ μια προσωπικότητα με επιρροή και ισχύ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι ΕΧΩ μια ιδιαίτερη ικανότητα να ΚΑΝΩ τους ανθρώπους να πραγματοποιούν τις επιθυμίες ΜΟΥ χωρίς οι ίδιοι να το αντιλαμβάνονται. Οι γυναίκες πιστεύουν πως ΕΙΜΑΙ δύσκολο θήραμα, ΜΟΙΑΖΩ λίγο στα αιλουροειδή, ΑΦΗΝΟΜΑΙ εύκολα στα καλοπιάσματα, δεν ΑΠΑΙΤΩ υπερβολικό δόσιμο, αλλά ΕΧΩ διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και ιπποτική συμπεριφορά. ΕΓΩ ΕΧΩ να ΠΩ ότι μέχρι τώρα η ζωή ΜΟΥ έχει φερθεί καλά, με εξαίρεση εκείνη τη μέρα που ΕΧΑΣΑ τη μνήμη ΜΟΥ
---
Ένα βιβλίο 
ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν! 
Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
TOM & JERRY
ΚΟΜΙΞ – ZΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο Τομ και ο Τζέρι διασκεδάζουν τα παιδιά με τις φανταστικές τους περιπέτειες! Χαρίστε στους μικρούς μας φίλους ατέλειωτες ώρες χαράς με τα κόμιξ, τις ζωγραφιές, τις ασκήσεις και τις απίθανες δραστηριότητες που θα βρείτε μόνο στο περιοδικό Tom & Jerry, το καλύτερο παιδικό περιοδικό! 

--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους! 
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!