• Αθλητισμός
  • > Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Σπανούλη και να φέρω τίτλους

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Σπανούλη και να φέρω τίτλους

Στην Αθήνα έφτασε το πρωί της Παρασκευής ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τίτλους!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα με πτήση μέσω Φιλαδέλφεια και αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 09:00, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοφ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι ΜακΝίλ και Τόμπσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Προφανώς, ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη: «Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα... δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω τι άνθρωπος είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του». 

Για το αν πριν αποφασίσει να έρθει στον Ολυμπιακό επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη του στην Μπάμπεργκ, Κάιλ Χάινς: «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: "Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Σιγούρεψε ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό". Μου έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για την οικογένειά μου». 

Για το αν η παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Ακόμα παρακολουθώ την Euroleague. Δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια, όμως την παρακολουθώ και το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να φέρω τίτλους εδώ».

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES