Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Τι και αν είχε απίστευτη γκίνια και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη; Ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με γκολ των Οφόε και Ρομαό κατάφερε να κερδίσει την Ριέκα με 2-1.  

Μια μεγάλη νίκη, η οποία του δίνει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League! Ο Θρύλος παρότι το παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες στράβωσε άσχημα, πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε και τη νίκη και έδειξε ότι έχει… καρύδια!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρωγαν… σίδερα στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη! Το τελικό σκορ, πάντως,  αδικεί κατάφορα τους Πειραιώτες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν τα… άχαστα και η Ριέκα τη γλίτωσε μόνο με δύο γκολ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρά τη γκίνια τους, στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τον κόσμο τους και έδειξαν σε όλους ότι είναι πολύ σκληροί για να… πεθάνουν! Πλέον, απομένει να κάνουν το δεύτερο βήμα στην Κροατία, προκειμένου να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν, στην ελίτ της Ευρώπης!