Ένας εκπληκτικός Κώστας Φορτούνης

Είναι ο ηγέτης του Θρύλου και το απέδειξε περίτρανα στον αγώνα με την Ριέκα. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τους Κροάτες και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια επική ανατροπή και μια σπουδαία νίκη.  

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο του και κέρδισε με το σπαθί του το απλόχερο χειροκρότημα των ΓΑΥΡΩΝ! Ο Φορτούνης ήταν φανταστικός και μάλιστα ήταν μέσα και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ και ένα λεπτό αργότερα έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Οφόε, με το οποίο ο Θρύλος ισοφάρισε σε 1-1. Από τα πόδια του Φορτούνη ξεκίνησε και το δεύτερο τέρμα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «ερυθρόλευκοι» και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρομαό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε σκοράρει στον επαναληπτικό με την Παρτιζάν, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού! Ο Θρύλος έχει στο ρόστερ του έναν σπουδαίο παίκτη, που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη!

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES