Μια πολύ μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε στις 21:45 θα υποδεχθεί στον Ναό την Ριέκα, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει να βγει νικητής στη σκακιέρα με την Ματίας Κεκ και να οδηγήσει τον Θρύλο σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη. Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο 46χρονος τεχνικός στην προπόνηση της Τρίτης έκανε πολλές δοκιμές και δούλεψε στην τακτική και στα στημένα. Ο προπονητής του Θρύλου θέλει να είναι έτοιμος και να έχει τη λύση σε οποιοδήποτε… πρόβλημα του βάλει ο Ματίας Κεκ.  

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός δοκιμάζει συνεχώς πρόσωπα και σχήματα και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά για την αποψινή αναμέτρηση. Ο Χάσι έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη με την Ριέκα και όλοι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει ο Θρύλος τη νίκη.

Στον αγώνα με την κροατική ομάδα μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος πιθανότατα θα έχει ως παρτενέρ του τον Ρομαό. Αν όμως καταφέρει να αγωνιστεί ο Οτζίτζα Οφόε, τότε τα πράγματα περιπλέκουν και θα γίνει ένας πραγματικός… πόλεμος για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπεν, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του Εμενίκε θα πάρει στις πλάτες του τον Θρύλο και θα προσπαθήσει να τον οδηγήσει στους ομίλους.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για τις σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι για την 11αδα.