Ο Δημήτρης Καρύδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έβαλε εναντίων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της ολιγωρίας που εκείνη επέδειξε τη θερινή περίοδο στο μείζον θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Κυθήρων με το λιμάνι του Πειραιά

Ο πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά και μέλος της Κ. Ε. της Δη. Συ.  αναφέρθηκε επίσης και στην μεγάλη φωτιά που έκαιγε για ημέρες το νησί.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Καρύδη

Καλό θα είναι οι πάσης φύσεως Συριζαίοι αξιωματούχοι, κυβερνητικοί, κομματικοί και βουλευτές, να συγκρατήσουν την αλαζονεία και το θράσος τους.

Σε λίγο θα ζητούν να πανηγυρίζουμε, γιατί στα Κύθηρα κάηκαν μόνο 25 χιλιάδες στρέμματα και γιατί με αποκλειστική τους ευθύνη το νησί έμεινε όλο το καλοκαίρι χωρίς καράβι από τον Πειραιά.

Ενώ θα έπρεπε να ζητήσουν μια συγνώμη για το ολοκαύτωμα των Κυθήρων, συνεχίζουν με δηλώσεις τους να προκαλούν την κοινή λογική.

Κατά την προσφιλή τους τακτική ,προπηλακίζουν όποιον τους κάνει κριτική και ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα ,μόνο και μόνο για να κουκουλώσουν την ανικανότητα και την ανεπάρκεια τους.

Οι ευθύνες όμως θα τους αποδοθούν πλήρως.