Την ώρα που ο Προέδρος της Βουλής Βούτσης πηγαίνει σε κάμπινγκ υπερ του... Μαδούρο,  ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας όπως και οι περισσότεροι βουλευτές της "αριστερής" (με ολίγον από καμένη ακροδεξιά) κυβέρνησης προκαλούν τον δοκιμαζόμενο λαό ανεβοκατεβαίνοντας τα Ματογιάννια στη Μύκονο και ξημερώνοντας με καλούς, πολύ καλούς όμως... φίλους!

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον αγράμματο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη ντόλτσε βίτα του στο νησί των ανέμων! Τον βλέπετε στο δείπνο του και λίγο μετά το ξημέρωμα στα σοκάκια της Μυκόνου. Σε φωτό που τα λένε... όλα για την καλοπέραση! Στην παρέα του διακρίνεται και ο διαιτητής Σελίμος.

Δεν ξέρουμε αν τους ενώνουν οι αγώνες για την Αριστερά ή τα σφυρίγματα, αυτό που ξέρουμε είναι ότι δείχνουν να απολαμβάνουν τη χλίδα της Μυκόνου! Την ίδια ώρα που τα σπίτια κάποιων είναι έτοιμα για πλειστηριασμό! Ο Πέτρος Κωνσταντινέας όμως, το παιδί του... λαού, δε χαλαλίζει τη ζαχαρένια του για αυτά τα πράγματα. Ούτε και ο φίλος του που τον έχει.... από κοντά και τον προσέχει όπως βλέπετε στις φωτό.

Δείτε τις φωτογραφίες: