Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ έβαλε στη μηχανή του έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν άριστο επαγγελματία. Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος ήρθε την Δευτέρα στην Ελλάδα, έδειξε με το… καλημέρα ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Χάσι τον προορίζει για βασικό στο αποψινό φιλικό του Θρύλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ο Ζιλέ είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα! Τρομερός ο Βέλγος, ο οποίος έχει έρθει «φτιαγμένος» για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλωστε, ο Χάσι τον συμπεριέλαβε και στη λίστα για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League με την Ριέκα και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί και βασικός στην πρώτη αναμέτρηση με τους Κροάτες.

Γουστάρει που θα παίζει με τη φανέλα του Θρύλου και το δείχνει ο Ζιλέ! Ο Μπέσνικ Χάσι τον ήθελε διακαώς στον Ολυμπιακό και δικαιώνεται! Ο Θρύλος πήρε έναν σπουδαίο παίκτη που θα γίνει αμέσως ένας από τους βασικούς πυλώνες της «ερυθρόλευκης» μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλο το ρεπορτάζ για τον Βέλγο!