Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Τσακαλώτος, θα όφειλε να προσέχει όταν μιλάει, προκειμένου να μην εξαναγκάζεται να αναιρεί τον εαυτό του και μάλιστα μέσω κύκλων.

Το ρεπορτάζ των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δεν διαψεύδεται και - όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κύριος υπουργός στην ουσία επιβεβαιώνει πληροφορίες εφημερίδας - μεταφέρει αυτούσια τα λεγόμενα του στην Κεντρική Επιτροπή, όπου και αναφέρθηκε σε «παίκτες», «παζάρια υπουργών με επιχειρηματίες», τοποθετήσεις δικαστών και άλλα που παρουσιάζονται στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Προτού μάλιστα κυκλοφορήσει εφημερίδα στα περίπτερα, το Μέγαρο Μαξίμου φρόντισε να επιβεβαιώσει τα «παζάρια» με τη χαριστική τροπολογία για τον ΟΠΑΠ.

Όσο για τα περί διαστρέβλωσης θα  θέλαμε να θυμίσουμε στον κ. Τσακαλώτο, ότι τα ίδια έλεγε και ο προκάτοχός του Γιάννης Βαρουφάκης όταν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκάλυπταν ότι ηχογραφούσε τις συσκέψεις με τον Πρωθυπουργό. Συνεπώς ψυχραιμία! Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/tsakalotos-epiveveoni-ta-parapolitika-aneri-ton-eafto-tou