ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

 

Το καλύτερο δώρο για τις διακοπές σας!
Αποκτήστε και αυτή την εβδομάδα ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς και ζήστε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!
Το Σάββατο 5 Αυγούστου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:
1. ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Δ. ΚΑΡΕΛΟΥ
Το ’θελε η μοίρα να συναντηθούν. Διαφορετικοί άνθρωποι, άλλες ιδέες, καλά κρυμμένα μυστικά και όνειρα για το μέλλον τους. Ανάμεσά τους ένας «περιπλανώμενος επαναστάτης», που κίνησε για να κλειστεί σε μοναστήρι κι αλλού η καρδιά του φαίνεται πως θα τον πάει, ένας ατίθασος νεαρός, που νιώθει πως του χρωστά η ζωή πολλά, κι ένας ευαίσθητος κι ευγενικός στρατιώτης. Και κάπου εκεί μια όμορφη κοπέλα, που μπερδεμένη απ’ την αγάπη, θα βρεθεί σ’ ένα μεγάλο αδιέξοδο. Μπροστά στο δίλημμα έρχεται η ίδια η ζωή να δώσει λύση βάζοντας για προκάλυμμα τον έρωτα. Κι όταν αυτός προστάζει, σχέδια κάνει ο Θεός για τους ανθρώπους και τότε τα πιο όμορφα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
2. ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ ΦΙΛΗΣΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΑ
Στη Σκόπελο, τα πρώτα τραπεζάκια κάνουν δειλά την εμφάνισή τους κάτω από τις μουριές του λιμανιού. Μέρες τώρα ο αέρας μυρίζει αλλιώτικα και το καλοκαίρι μοιάζει να έχει μπει για τα καλά, θέλοντας να υποδεχτεί με το πιο ηλιόλουστο πρόσωπό του τον Ανδρέα και τη Μάρθα που θα περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο μαγευτικό νησί. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να ταράξει την ηρεμία και την ξεγνοιασιά του ζευγαριού, μέχρι τη στιγμή που η Μάρθα θα γνωρίσει τον Αλέξανδρο και θα τον ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Όμως ο χρόνος δεν γιατρεύει πάντα τις πληγές. Και όταν μετά από λίγο καιρό το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές, άραγε θα κρατηθούν τα προσχήματα ή όλα θα αποκαλυφθούν με φόντο πότε τις καταγάλανες παραλίες του νησιού και πότε την ασημένια φεγγαρόστρατα πάνω στη θάλασσα…
---
Ένα βιβλίο 
ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν! 
Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
TOM & JERRY
ΚΟΜΙΞ – ZΩΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τι κάνει ένας γάτος όταν βλέπει ένα ποντίκι; Ο Τομ και ο Τζέρι, ο γάτος και το ποντίκι, σε νέες περιπέτειες! Αυτό το καλοκαίρι όλα τα παιδιά διασκεδάζουν με το καλύτερο περιοδικό που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Παραπολιτικά! Χαρίστε στα παιδιά σας ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας γεμάτες διάβασμα, παιχνίδι και ζωγραφική!
--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους! 
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!