Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με μήνυμα του στα μήνυμα στα social media, αναφέρθηκε σε μια καινοτόμα πιλοτική δράση του Δήμου η οποία θα μπορεί να φέρνει εις πέρας διάφορες εργασίες. και να δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωωπίζουν οι πολίτες στις γειτονιές του Πειραιά.

Απώτερος στόχος, η απλούστευση της ζωής των πολιτών και η εξυπηρέτησή τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Δημιουργήσαμε ένα νέο μεικτό συνεργείο των Διευθύνσεων Οδοποιίας, Πρασίνου, Ηλεκτρολογικού και Αρχιτεκτονικού, το οποίο θα λειτουργεί πιλοτικά για το επόμενο διάστημα, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών. Το μεικτό συνεργείο στον Δήμο Πειραιά, δημιουργήθηκε προκειμένου να επιλύουμε γρηγορότερα από ότι μέχρι σήμερα, προβλήματα που παρατηρούνται σε γειτονιές της πόλης μας.

Αν και μικρής κλίμακας, με αυτά τα έργα επιθυμούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Ήδη το μεικτό συνεργείο έχει καταγράψει ανάγκες και εργάζεται ταυτόχρονα, βελτιώνοντας περιοχές του Πειραιά. Πέρα από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τα έργα υποδομών τα οποία είναι σε εξέλιξη, είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε εντατικά την προσπάθεια για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας.

Χαρακτηριστική είναι η λειτουργική και αισθητική βελτίωση στην παραλία Βοτσαλάκια, όπου το μεικτό συνεργείο προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε εργασίες αναβάθμισης του περιβάλλοντα χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες δεν μπορούσαν να είναι εκτεταμένες, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός.