Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η διερεύνηση των αποκαλύψεων του πρωτόδικα καταδικασμένου σε ισόβια Ευθύμιου (Μάκη) Γιαννουσάκη σχετικά με τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που καταγγέλλει πως δέχθηκε προκειμένου να εμπλέξει στην υπόθεση του «Noor One» τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βάσως Παλαιού για την Ελευθερία του Τύπου, επί δύο ώρες κατέθετε προχθές ο Μάκης Γιαννουσάκης δίνοντας συμπληρωματικά στοιχεία-φωτιά για εκβιασμούς που άρχισαν πολύ πριν από το περσινό καλοκαίρι στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιώς Παναγιώτη Μπρακουμάτσο.

Εκτός απροόπτου σήμερα ο Μ. Γιαννουσάκης πρόκειται να καταθέσει, διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Γιάννη Γλύκα, νέα αίτηση εξαίρεσης της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Τζίβα. Συγκεκριμένα θα ζητηθεί εξαίρεση της Ειρήνης Τζίβα από την έρευνα που διενεργεί για οικονομικά αδικήματα (λαθρεμπόριο και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) με ελεγχόμενο τον Μάκη Γιαννουσάκη, ενώ η προηγούμενη αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως είχε απορριφθεί ως απαράδεκτη.

*Περισσότερα στην Ελευθερία του Τύπου που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας