Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Β’ Πειραιά, με αφορμή την προ ημερών επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας και στο Δημαρχείο Κερατσινίου, εκτοξεύει τα "βέλη" της στον Πρωθυπουργό με μια σκληρή ανακοίνωση, κατηγορώντας τον για ψευδείς υποσχέσεις σε ένα κρίσιμο ζήτημα, που αφορά, όχι μόνο τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, αλλά τον ευρύτερο Πειραιά.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

"Ή αδιάβαστος ή ψεύτης ήταν ο κ. Τσίπρας στην επίσκεψη του στην Δραπετσώνα.

Γιατί όπως οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες όλου του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας: Η έκταση που δήθεν παράδωσε, ανήκει σε ιδιώτες (Εθνική Τράπεζα, πρώην ΑΓΕΤ Ηρακλής και Ελληνικά Πετρέλαια) και όχι στο Δημόσιο αλλά ούτε και στον Ο.Λ.Π. που ήθελε επικοινωνιακά να το συνδυάσει.

Ενώ 90 στρέμματα ήδη ανήκουν στον Δήμο. Ας έδινε πρώτα τα χρήματα στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας να κάνει τις απαλλοτριώσεις και μετά ας έκανε όποια ανακοίνωση ήθελε.

Η προσφιλής τακτική του ψεύδους, εκτός από τα τηλεοπτικά κανάλια, έκανε βόλτα και στην Δραπετσώνα που… θα έχει ζωή μόνο όταν φύγουν από την Κυβέρνηση οι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!!!!".

*** Διαβάστε το ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Δραπετσώνα εδώ: Επίσκεψη Τσίπρα στα Λιπάσματα Δραπετσώνας (ΦΩΤΟ)