ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
από τη σειρά
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε και αυτή την εβδομάδα ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς και ζήστε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!
Το Σάββατο 29 Ιουλίου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:
1. Οι «χήρες» του Σαββατοκύριακου της Μάρτε Κόρμαν. Κάποιες γυναίκες το σαββατοκύριακο “χηρεύουν”. Και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Το σχέδιο καταστρώνεται, καθεμιά παίρνει τη θέση της κι έρχεται η ώρα της αλήθειας! Είναι, όμως, έτοιμες να την αντιμετωπίσουν; Και τότε αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι…
2. Το τανγκό της Σαγκάης της Τζιν Σινγκ. Όποιος την έχει δει να χορεύει δεν την ξέχασε ποτέ. Γιατί το ταλέντο της είναι εξαιρετικό. Αλλά και για έναν άλλο λόγο. Η τελειότητά της κρύβει ένα μυστικό. Πριν από δεκαπέντε χρόνια η Τζιν Σινγκ ήταν άντρας∙ ήταν μάλιστα ο συνταγματάρχης Τζιν Σινγκ στον στρατό της κομουνιστικής Κίνας. Η ιστορία της μεταμόρφωσής της είναι εκπληκτική: η αυστηρή πειθαρχία ενός αγοριού από στρατιωτική οικογένεια, οι απάνθρωπες προπονήσεις των χορευτών του στρατού, ο θρίαμβός του ως σολίστ, η εξερεύνηση μιας διαφορετικής σεξουαλικότητας, το ταξίδι στη Δύση, η ανακάλυψη της ελευθερίας. Και η μη αναστρέψιμη απόφαση να γίνει γυναίκα... Η διήγηση της Τζιν Σινγκ είναι μια απίστευτη περιήγηση στα παρασκήνια παράλληλων κόσμων: του Κόκκινου Στρατού του Μάο, της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’90 και της νυχτερινής Σανγκάης μιας Κίνας που αποτινάσσει το βαρύ παρελθόν της. Αυτή η μοναδική αναζήτηση της ελευθερίας είναι πάνω απ’ όλα η νίκη ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Χορογραφία μιας μεταμόρφωσης
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD
ΑΝΤΥΠΑΣ
Best Of
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


Ένα συλλεκτικό Best Of με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντύπα, του απόλυτου άρχοντα της νύχτας! Αποκτήστε το εκπληκτικό CD, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, και απολαύστε τα πιο μεγάλα σουξέ του αγαπημένου τραγουδιστή, που χαλάνε κόσμο!
1. Ένα Σου Σημάδι Μόνο
2. Είμαι Ανεβασμένος
3. Καλησπέρα 
4. Πωλείται Και Το Σπίτι Μου
5. Οδηγώ Και Σε Σκέφτομαι
6. Απαγορεύεται Να Σ΄ Αγαπάω
7. Αφοσιωμένος
8. Για Να Μην Τρελαθώ
9. Για Τα Λεφτά Τα Κάνεις Όλα
10. Δεν Σ΄ Αλλάζω
11. Καταιγίδα
12. Μ΄ Αγαπάς; Πιο Δυνατά
13. Τιμή Μου
14. Εννοείται
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Scooby-Doo 
ΚΟΜΙΞ – ΓΡΙΦΟΙ - ΠΑΙΝΧΙΔΙΑ

Ο Scooby – Doo, ο απίθανος φίλος του Σάγκυ και μαζί τους ο Φρέντερικ, η Δάφνη, η Βέλμα και όλη η φανταστική παρέα σε νέες περιπέτειες! Ζήστε το πιο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και διασκεδάστε με τις τρελές περιπέτειες του Scooby-Doo που ζωντανεύουν σε ένα περιοδικό γεμάτο δράση και μυστήριο!
Το περιοδικό Scooby-Doo περιλαμβάνει φανταστικά κόμιξ με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, σούπερ παιχνίδια, γρίφοι, φοβερές κατασκευές και αφίσες για τους μικρούς μας φίλους!
--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους! 
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!