Κοντά στην ομάδα της πόλης του βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πήγε στο Γ. Καραϊσκάκης προκειμένου να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Μία αναμέτρηση που ήταν η πρώτη του «νέου» Ολυμπιακού μπροστά στο δικό του κοινό.

Ο κ. Μώραλης έφτασε λίγα λεπτά αφού είχε ξεκινήσει το παιχνίδι των ερυθρολεύκων  και στη συνέχεια παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση, συγκεντρωμένος και ευχαριστημένος τόσο από το θέαμα, όσο όμως και το καλό κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, καθώς άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της διοίκησης που ενίσχυσε την ομάδα όπου ήταν απαραίτητο.

Από τη Δημοτική Αρχή το παρών έδωσε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και γνωστός γυναικολόγος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γιάννης Μελάς. ο οποίος ευχήθηκε μέσα από το Peiraiasnews.gr «καλή σεζόν στον Ολυμπιακό και ένα θετικό αποτέλεσμα στην κρίσημη και σημαντική αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι».