Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κερατσίνι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κ. Νίκο Μαρτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Βρεττάκος άρχισε να κατηγορεί όλες τις προηγούμενες παρατάξεις που διοίκησαν το Δήμο για αδράνεια και απραξία πάνω στο θέμα αυτό.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Βρεττάκου το λόγο ζήτησε για τρία λεπτά ο κ. Λάλλος ο οποίος ως θιγόμενος ήθελε να τοποθετηθεί πάνω στα λεγόμενα και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε νωρίτερα  ο Δήμαρχος της πόλης. Κάτι όμως που τελικά δεν έγινε, καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε πως πρέπει να στερήσει από τον κ. Λάλλο τον λόγο και το δικαίωμα του να υπερασπιστεί τα πεπρεγμένα τον ημερών του.

Αυτή η πράξη του κ. Μαρτάκη όπως ήταν φυσικό πυροδότησε την αντίδραση  της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα έφερε αμηχανία και νεύρα στη συνεδρίαση, με τον Δήμαρχο κ. Βρεττάκο να παρεμβαίνει πυροσβεστικά και να ζητάει το αυτονόητο σε τέτοιες περιπτώσεις, να δοθεί δηλαδή ο λόγος στον Κανέλλο Λάλλο ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών τα κοινά

Θυμίζουμε πως ο κ. Λάλλος είναι γέννημα θρέμμα Κερατσινιώτης και υπήρξε βουλευτής της περιοχής για δύο τετραετίας. Υπήρξε επίσης 20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος από τα οποία τα έξι ήταν αντιδήμαρχος, τα δύο χρόνια ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, τρία χρόνια υπήρξε συμπαραστάτης του Δημότη και για άλλα 4 χρόνια ήταν πρόεδρος του διαδημοτικού συνδέσμου που διοικούσε το νεκροταφείο στο Σχιστό.

Αυτά όλα όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά ώστε να τηρηθεί αυτό που ονομάζουμε «πολιτικός πολιτισμός» να γίνει διάλογος και να υπάρξει και η άλλη άποψη κόντρα στους ισχυρισμούς του Δημάρχου.  

Αξίζει να σημείωσουμε πως ο διπλός αντίκτυπος που είχε αυτό το συμβάν, τόσο για το ότι υπήρξε "φίμωση" ενός θιγόμενου προσωπου, όσο όμως και ότι υπήρξε "ανταρσία" από μεριάς κ. Μαρτάκη προς το πρόσωπου του Δημάρχου, έκανε τον κ. Λάλλο να επανέλθει στο θέμα αυτό και με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ξεκαθάρισε τα πράγματα και έκανε λόγο για μία απαράδεκτη συμπεριφορά που βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κανέλλου Λάλλου