ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ 
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο!

Μια εκπληκτική εκδοτική προσφορά ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα στα Παραπολιτικά. Ένα βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, νέους, Έλληνες συγγραφείς θα σας κρατάει συντροφιά φέτος το καλοκαίρι. Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα ολοκαίνουριο βιβλίο και ζήστε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και ανατροπές!
Το Σάββατο 22/7 επιλέξτε ανάμεσα στα εκπληκτικά μυθιστορήματα:
1. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ Η ΖΩΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΑ
2. Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ της ΝΑΤΑΣΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ
3. ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΥΡΡΗ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Για πρώτη φορά με εφημερίδα μια ολοκαίνουρια διπλή συλλογή με τις πιο δυνατές ερμηνείες του αγαπημένου τραγουδιστή! Τα καλύτερα ζεϊμπέκικα αλλά και τα πιο ερωτικά τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου συγκεντρώθηκαν σε μια εκπληκτική συλλογή 2 CD που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά!
Μη χάσετε το 2ο CD - ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ
1. Αχ Κορίτσι Μου
2. Φοβάμαι Πως
3. Αν Είσαι Η Αγάπη
4. Σε Ξεπέρασα
5. Το Καλύτερο Παιδί
6. Παραμιλάω
7. Πώς Να Γίνουμε Ξένοι
8. Καμιά Δεν Μοιάζει Με Σένα Μάτια Μου
9. Όλα Σε Σένα Τα Βρήκα
10. Κατέβα Λίγο Να Σε Δω
11. Σαν Να Είσαι εδώ
12. Δεν είναι ο Έρωτας Παιδί της Λογικής
13. Πάει Λίγος Καιρός
14. Το Γράμμα
15. Φυσάει Πολύ
16. Ένας Θεός
---
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Scooby-Doo
ΚΟΜΙΞ – ΓΡΙΦΟΙ - ΠΑΙΝΧΙΔΙΑ
Ο Scooby – Doo, ο απίθανος φίλος του Σάγκυ και μαζί τους ο Φρέντερικ, η Δάφνη, η Βέλμα και όλη η φανταστική παρέα σε νέες περιπέτειες! Ζήστε το πιο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και διασκεδάστε με τις τρελές περιπέτειες του Scooby-Doo που ζωντανεύουν σε ένα περιοδικό γεμάτο δράση και μυστήριο!
Το περιοδικό Scooby-Doo περιλαμβάνει φανταστικά κόμιξ με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, σούπερ παιχνίδια, γρίφοι, φοβερές κατασκευές και αφίσες για τους μικρούς μας φίλους!

 
Ανεβείτε στο Φορτηγάκι του Μυστηρίου και… η περιπέτεια ξεκινά!
---
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
fidget SPINNERS
ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Η μανία που έχει καταλάβει μικρούς και μεγάλους, τα απίθανα fidget spinners είναι ΕΔΩ! Είναι μικρά, χρωματιστά και απίστευτα διασκεδαστικά! Όσο το spinner γυρνάει, μπορείτε να το ισορροπήσετε στα δάχτυλα των χεριών, των ποδιών, στη μύτη, στο μέτωπο ακόμα και στην άκρη του παπουτσιού σας! Παίξτε fidget spinner παντού, στο σχολείο, στο σπίτι, στις παιδικές χαρές, στα πάρκα! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τα φανταστικά σας κόλπα και κάντε το spinner σας να στριφογυρίζει περισσότερη ώρα απ’ όλους!
 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους!
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!