Της αρέσουν τα ταξίδια, το κλάμπινγκ και να περνάει χρόνο με τα βιβλία της στην παραλία.

Ο λόγος για την καλλίγραμμη και αισθησιακή Στέλλα Σαμνιώτη, ένα κορίτσι που προκαλεί θαυμασμό και μαγνητίζει το βλέμμα μας, με ότι και να φορέσει, όπου κι αν βρεθεί.

Πολλοί λένε πως το μοντελινγκ και η αναγνωσιμότητα που της δίνει ο χώρος αυτός αποτελούν ουσιαστικά ένα προανάκρουσμα για μία καριέρα στη μεγάλη οθόνη, καθώς το πρόσωπο της, αλλά και το στυλ της παραπέμπουν στην Αντέλ Εξαρχόπουλος. Την ελληνικής καταγωγής «λολίτα» που γνωρίζει αυτή την περίοδο τεράστια επιτυχία στη Γαλλία

Αυτά όμως μπορούν να περιμένουν, αφού για την Στέλλα προτεραιότητα έχουν οι σπουδές της στην γυμναστική ακαδημία και το πτυχίο της που τόσο έχει κουραστεί για να το αποκτήσει.

  «Πρώτα οι σπουδές και μετά όλα τα άλλα» δήλωσε πρόσφατα και μας έκανε να την ερωτευτούμε ακόμα περισσότερο καθώς εκτός από όμορφη δείχνει πως είναι και ισορροπημένη, πως έχει μυαλό και στόχους.

Η Στέλλα που αυτές τις ημέρες παραθερίζει στην αγαπημένη της γενέτειρα την Κρήτη και επιδίδεται καθημερινά σε water sports ξεκουράζεται για μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά που ακολουθεί, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάζει κάποιες από τις στιγμές της τόσο στο facebook όσο και στο Instagram και να προκαλεί πραγματικά σεισμό από τα Like και τα διθυραμβικά σχόλια που τις ακολουθούν.