Η αγάπη που έχουν οι κάτοικοι του Πειραιά για τον αθλητισμό είναι δεδομένη. Την αγάπη τους αυτή μπορούν και μεταλαμπαδεύουν πλέον και στα παιδιά τους, μέσα από το «Piraeus Sports Camp», το οποίο μέτρησε φέτος πάνω από 900 συμμετοχές. Αριθμός ρεκόρ που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως τόνισε και η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου.

Το φετινό, 3ο κατά σειρά Piraeus Sports Camp, διοργανώθηκε από κοινού με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που όπως επεσήμανε και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βοήθησε αρκετά, καθώς τα δύσκολα οικονομικά στοιχεία του Δήμου δεν θα επέτρεπαν να γίνεται μία τέτοια συνέργεια κάθε χρονιά αν δεν υπήρχε πλάι στο Δήμο ένας τόσο συμπαίκτης σε αυτό το «παιχνίδι».

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η ΠΑΕ Ολυμπιακός τις δηλώσεις με τις δηλώσεις του διευθυντή δικτύου σχολών Βασίλη Νάνου, της προέδρου του ΟΠΑΝ Σταυρούλας Αντωνάκου αλλά και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα αποτελέσματα του εγχειρήματος που διεξήχθη από 19 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου σε πέντε διαφορετικά αθλητικά κέντρα του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο