Αλλη μια ήττα για τον υπουργό Αμυνας. 

Απορρίφθηκε στο σύνολό της η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του σκιτσογράφου και δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη, με την οποία ο υπουργός ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ για άρθρο του τελευταίου το 2015 στην ιστοσελίδα protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

Στην εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα, Τετάρτη, η αγωγή απορρίφθηκε, όπως γνωστοποίησε ο σκιτσογράφος γράφοντας στο facebook «είναι μια ωραία μέρα. Η αγωγή Καμμένου απορρίφθηκε στο σύνολό της».
Το άρθρο ασκούσε σκληρή κριτική στον κ. Καμμένο μέσα στο πλαίσιο της εύλογης και αυτονόητης δημοσιογραφικής κριτικής στην οποία υπόκεινται τα δημόσια πρόσωπα, αλλά ο υπουργός θεώρησε καλό να αντιδράσει προσφεύγοντας στα δικαστήρια, με την εξοντωτική αγωγή των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την αγωγή ο Πάνος Καμμένος, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, δημοσιογράφοι αλλά και χιλιάδες άλλα πρόσωπα βρέθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα Πετρουλάκη αξιώνοντας σεβασμό στοιχειωδών αρχών του συντάγματος, όπως η ελευθεροτυπία.