Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το site για τη σύγχρονη μητέρα "4moms.gr", διοργανώνει ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
 
Το κέντρο του Πειραιά "μυρίζει" Χριστούγεννα, καθώς θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά και μια μοναδική συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος "XANAZOO".

Μια γιορτή για τους μικρούς μας φίλους γεμάτη μουσική, χορό και χρυσόσκονη!

Η μαγεία των Χριστουγέννων αναβιώνει σε μια φαντασμαγορική γιορτή όπου τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές.
 
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
 
11:15-11:45  Η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου "ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ" τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
11:45-12:15  Χορευτές Hip Hop χορεύουν μαζί με τα παιδιά.
12:15-13:45  Συναυλία του συγκροτήματος XANAZOO.
 
Στον προαύλιο χώρο, θα διεξάγονται παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι μικροί μας φίλοι, θα ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές με face painting, θα στολίσουν με χριστουγεννιάτικες ευχές το δέντρο των ευχών, θα γράψουν και θα στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και θα κατασκευάσουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο στολίδι για το σπίτι τους.

Επίσης, ο γνωστός ζωγράφος Στάθης Βατανίδης, θα ζωγραφίσει παρέα με τα παιδιά. Οι παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης, πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου "ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ".

Την εκδήλωση υποστηρίζει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με κλήρωση δωροεπιταγών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στηρίζεται και το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής - ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου "PROLEPSIS" για τη σίτιση μαθητών σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.