Τριγμούς και στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκαλούν οι συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

«Θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη» δήλωσε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, "Παρεμβάσεις", ο βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Πρώτη φορά βουλευτής των ΑΝΕΛ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρέπει να διερευνηθεί η επίμαχη επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη για την υπόθεση του «Noor 1». Νωρίτερα αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο είχε πάρει και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σοβαρά και να κληθεί από τον εισαγγελέα ο υπουργός να δώσει όλα τα στοιχεία» σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ρήγας πρόσθεσε ωστόσο πως αυτή η υπόθεση δεν ταλανίζει την κοινωνική ζωή της χώρας.

Τέλος, αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασκεί τις ίδιες πολιτικές με τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας «προφανώς υπάρχουν αβελτηρίες αλλά δεν είμαστε ίδιοι».