Σε νέα καταγγελία προχώρησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την τιμωρία του παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τις αναρτήσεις του στα social media για τον ερθρόλευκο Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ήταν μία υπόθεση που λογικά θα οδηγούνταν σε αυτήν την οδό. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει η πλευρά του Ολυμπιακού αυτή την υπόθεση των ύβρεων και συκοφαντείων και η αλήθεια είναι πως εξαρχής οι Πειραιώτες έχουν υποστηρίξει πως μέσω της νομιμότητας θα κινηθούν σε οτιδήποτε τους ενοχλεί.

Για αυτό ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και όσα ακολούθησαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ζήτησαν την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσα έγραψε και συνέχισε να γράφει για τον παίκτη της ομάδας του Πειραιά που ξεπέρασαν κάθε όριο. Εξάλλου υπάρχουν τα πάντα στον λογαριασμό του, έχουν καταγραφεί όλα με τα μέσα που τα αναπαρήγαγαν και πλέον η υπόθεση έχει λάβει την νομική οδό.