Απέφυγε να σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργος Αμυνας Πανος Καμμενος, σχετικά με το αν, εκτός απο τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσακη, συνομιλούσε και με τον ανακριτικό υπάλληλο του λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη.

Σε άλλη περίπτωση ο λαλίστατος συγκυβερνήτης του κ. Τσιπρας, θεωρείται βέβαιο οτι θα ειχε αντιδράσει άμεσα στην πρόσκληση - πρόκληση του βουλευτή της ΝΔ.

Κατα την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά έδειχνε να ακούει με αμηχανία και προβληματισμό τα όσα άκουγε απο τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος προκάλεσε τον Κ. Καμμένο, αν καταθέσει στη Βουλή τους αναλυτικούς του, λογαριασμούς, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εκτός απο τον ισοβίτη, ειχε επαφές και με τον ανακριτικό υπάλληλο του λιμενικού.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο εκτιμούν οτι η αναφορά του αντιπροέδρου της ΝΔ, δεν ήταν τυχαία. Απεναντίας, θεωρεί περισσότερο απο σίγουρο οτι ο Κ. Καμμενος, εχει αλλεπάλληλες επικοινωνίες όλο αυτο το διάστημα και με τον λιμενικό.

Είναι βέβαιο οτι ο υπουργός άμυνας θα αποφύγει να δώσει οικειοθελώς τους λογαριασμούς του. Ωστόσο, ο αρμόδιος εισαγγελέας οφείλει να ρίξει φως σε όλες τις πτυχές αυτής της βρώμικος ιστορίας.

Υ.Γ.: Όταν ένας υπουργός μπλέκει με ποινικούς ρισκάρει ακόμη και με το ν' ακούσει -έστω και με καθυστέρηση ολίγων μηνών- αυτά που έλεγε στον τότε συνομιλητή του.