Η Θύρα 7 ανάρτησε ειδοποίηση στο fb με την οποία καλεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον πύρινό του κόσμο που δεν λυγά ποτέ και οι οπαδοί από τη μεριά τους θα κάνουν το χρέος τους και θα τα πάρουν όλα. Γιατί Ολυμπιακός και κόσμος ίσον ένα.

Αναλυτικά το μήνυμα

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2017-2018, για παλιούς και νέους κατόχους (καθώς για τις θύρες 3-7, δεν ισχύει σειρά προτεραιότητας).

Οφείλουμε να εξαντλήσουμε τα συνδεσμιακά διαρκείας που αντιστοιχούν στο πέταλο της Θύρας 7 (θύρες από 3-7). Εμείς είμαστε η ασπίδα του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ευρώπης και αυτό είναι το χρέος μας απέναντί του. Να είμαστε παρόντες και να στηρίξουμε την προσπάθεια για το ιστορικό ρεκόρ της κατάκτησης 8 διαδοχικών πρωταθλημάτων και των νέων διακρίσεων στην Ευρώπη.

Με μια απλή σύγκριση σε σχέση με το περσινό κόστος που ανερχόταν στα 295 ευρώ, για το διαρκείας ποδοσφαίρου (100 ευρώ), μπάσκετ (120 ευρώ), Kάρτα Μέλους (50 ευρώ) βόλεϊ Ανδρών (25 ευρώ), φέτος έχει προκύψει μείωση στα 280 ευρώ συνολικά και ενώ έχει προστεθεί στο πακέτο το χάντμπολ Ανδρών.

Συγχαίρουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη νέα μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και την απόφαση να δοθεί μεγαλύτερο μέρος των εσόδων στον Ερασιτέχνη.

Η τιμή του φετινού διαρκείας στο ποδόσφαιρο (για τις θύρες 3 έως 7) ανέρχεται στα 160 ευρώ μαζί με την Κάρτα Μέλους.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

Τρόποι παραλαβής:
1) Από το «Γ.Καραϊσκάκης» από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10:00-18:00)
2) Τηλεφωνικά στο 210-4800920 από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10:00-17:00)

Τρόποι πληρωμής:
1) Μετρητά
2)Χρεωστικές Κάρτες
3) Κατάθεση μέσω Web Banking
4) Πιστωτικές κάρτες:

Α) Με 12 άτοκες δόσεις μέσω της Olympiacos F.C. MasterCard της Tράπεζας Πειραιώς.

Β) Άτοκες δόσεις με άλλες πιστωτικές κάρτες.

*Με την Κάρτα Μέλους ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (πόλο, βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών)