Τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ενώ το μότο της φετινής καμπάνιας είναι «Ολοι μαζί μια γρο8ιά».

Ο Θρύλος πέρσι κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημα, ενώ φέτος βάζει πλώρη για να καταρρίψει ένα ακόμα ρεκόρ και να κατακτήσει το 8ο συνεχόμενο και συνολικά 45ο στην πλούσια ιστορία του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν δίπλα τους τον κόσμο, ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του συλλόγου!

Ο Ναός πρέπει να είναι πάντα γεμάτος και ο κόσμος να δίνει ώθηση στην ομάδα! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, μείωσε και άλλο τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας!  Μια πολύ σπουδαία κίνηση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με τις τιμές των νέων εισιτηρίων να είναι μειωμένες κατά 5%, ενώ στην μείωση των τιμών δεν συμπεριλαμβάνονται τα συνδεσμιακά πακέτα.

Τα συγκεκριμένα πακέτα θα έχουν μια πολύ μικρή αύξηση, ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο θα πηγαίνουν περισσότερα χρήματα στον Ερασιτέχνη! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στον Ερασιτέχνη, ο οποίος κάθε χρόνια κάνει περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ με τις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων» αθλημάτων εντός και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, τα συνδεσμιακά πακέτα θα κοστίζουν 110 + 50 ευρώ για την αγορά της Κάρτας Μέλους και από τα 160 ευρώ τα 100 θα πηγαίνουν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη!  Με την Κάρτα Μέλους οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες των τμημάτων του Ερασιτέχνη!

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την παρουσίαση: