Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη, αλλά και παραγωγικών φορέων της πόλης έγινε σήμερα  Τετάρτη 21 Ιουνίου η αναπτυξιακή  ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου για την τελική κατάρτιση του «Σχεδίου Ελλάδα» που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο το οποίο θα γίνει στο ΣΕΦ από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο 2ο όροφο του ΕΒΕΠ και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, αλλά και οι φορείς της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων, οι εργαζόμενοι και επαγγελματίες που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν κατέθεσαν τις προτάσεις τους και ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος, τα συμπεράσματα του οποίου δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν οι Κώστας Σκανδαλιδής (ΠΑΣΟΚ) και Απόστολος Πόντας (ΕΔΕΜ) οι οποίοι ήταν και οι εισηγητές της εκδήλωσεις.

Ένας εκ των διοργανωτών ο Τάσος Καλαφάτης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΠΑΣΟΚ στην Α΄Πειραιά, δήλωσε μετά το πέρας της ημερίδας στο peiraiasnews.gr πως:

Ένα μεγάλο στοίχημα πετύχαμε σήμερα στον Πειραιά. η αναπτυξιακή ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα "Το σχέδιο Ελλάδα" είχε την μεγάλη συμμέτοχη του κόσμου του Πειραιά, αλλά και των φορέων , δημαρχών και στελεχών της τοπικός αυτοδιοίκησης.

Είμαστε εδώ συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και αποφασιστικά με δράσεις και παρεμβάσεις για να αλλάξουμε μαζί τον τόπο μας.