Το έργο “La Nonna” θα παρουσιάσει το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη “Ρενδία Λέξις” στο πλαίσιο του 10ου διαδημοτικού φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου των δήμων της Αττικής στις 24 και 25 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. .
O Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Η σκηνή Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, κάθε χρόνο με επιμονή και αγάπη παρουσιάζει παραστάσεις υψηλής αισθητικής. Για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας συμμετέχει στο 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Πρόκειται για έναν θεσμό που φέτος επιβραβεύτηκε με την πιστοποίηση EFFE Label 2017-2018 ως ένα πρωτότυπο φεστιβάλ με ισχυρό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής που έθεσε υπό την αιγίδα της το φεστιβάλ ενισχύοντας την απόφασή μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό».

Λίγα λόγια για το έργο

Το “La Nonna” είναι ένα δημοφιλές έργο της σύγχρονης Αργεντινής σε χρόνους οικονομικής δυσπραγίας, όπου εκατόχρονη γιαγιά καταναλώνει απίστευτες ποσότητες φαγητού και οδηγεί την οικογένεια της σε οικονομικό αδιέξοδο και εξαθλίωση. Σε αυτήν την μαύρη κωμωδία τα μέλη της οικογένειας θρέφουν την γιαγιά αλλά και προσπαθούν να την ξεφορτωθούν. Όμως, κάθε απόπειρα αποτυγχάνει, η βουλιμική γιαγιά συνεχίζει να τρώει ακατάπαυστα και η οικογένεια καταρρακώνεται.
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ναρλής

Μετάφραση: Ειρενα Ιωαννίδου-Αδαμίδου
 Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουνίου
Δημοτικό θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”
Νάξου & Σταυράκη, Αγ.Ι.Ρέντη
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη