Ο Ανδρέας Βεντούρης τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντωνή που έγιναν ύστερα από την συνομιλία Χριστοφορίδη – Γιαννουσάκη και αφορούν εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην επίμαχη υπόθεση.

Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά με την τοποθέτηση του αυτή παρέθεσε τα γεγονότα χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο, τόσο για την υπόθεση, όσο και για όσους εμπλέκονται σε αυτή, ωστόσο εστίασε στην άποψη του υπουργού δικαιοσύνης ο οποίος βλέπει τις καταγγελίες αυτές ως «παραβίαση του κανονισμού της φυλακής»

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Βεντούρη:

Φαίνεται να υπάρχουν ντοκουμέντα (κλήσεις , μηνύματα και ηχογραφημένες συνομιλίες) ότι Υπουργός της κυβέρνησης και εισαγγελέας πιέζουν κρατούμενο να καταθέσει ψευδώς εναντίον επιχειρηματία, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ότι ο κρατούμενος έχει δώσει στοιχεία για το ποιος ευθύνεται, τα οποία θάβονται και του ζητείται να καταθέσει ότι ευθύνεται κάποιος άλλος. Για να ικανοποιηθεί η κυβέρνηση και άλλος επιχειρηματίας.

Και το σχόλιο του Υπουργού Δικαιοσύνης είναι ότι "ο Τύπος ασχολείται με ήσσονα θέματα όπως η παραβίαση του κανονισμού της φυλακής".

Ξαναλέω. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης βλέπει όλα τα παραπάνω ως "παραβίαση κανονισμού της φυλακής"!!!