Αποκάλυψη σοκ που έρχεται να ρίξει φως στη σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί στο παρασκήνιο από πολιτικά και οικονομικά κέντρα προκειμένου να στοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης φέρνει στο φως το site unfollow.com.gr.

Αν τα στοιχεία επαληθευθούν, καταδεικνύουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα να εξυφανθεί δικαστική σκευωρία, με στόχο να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την «υπόθεση Noor-1». Βάσει των στοιχείων αυτών, στην εν λόγω απόπειρα εμφανίζεται να έχει κεντρικό ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, αρμόδιος ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από καταδικασθέντα για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές αρμόδιες αρχές μοιάζουν απρόθυμες να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν και έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης οι ήδη κατονομασμένοι χρηματοδότες της μεταφοράς των ναρκωτικών με το πλοίο Noor-1.

Το UNFOLLOW δημοσιεύει ένα κρίσιμο ντοκουμέντο: ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναρτήθηκαν από άγνωστο χρήστη στο διαδίκτυο και είναι δημόσια προσβάσιμες (σύνδεσμος). Οι συνομιλίες αυτές εγείρουν τεράστια ερωτήματα για τον ρόλο των ανακριτικών μηχανισμών και των δικαστικών λειτουργών, αλλά και για τον ρόλο του υπουργού Πάνου Καμμένου και άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Ακούστε εδώ όλες τις συνομιλίες (το UNFOLLOW έχει επέμβει μόνο για να αναγράψει στο video τα φερόμενα ως ονόματα των συνομιλούντων, για λόγους σαφήνειας): 

  

 

 

 Στις συνομιλίες αυτές ακούμε δύο συνομιλητές που αναφέρουν τα ονόματά τους. Ο ένας φέρεται, κατά δήλωσή του, να ονομάζεται «Mάκης Γιαννουσάκης», ενώ ο άλλος αναφέρεται στον εαυτό του με το όνομα «Παναγιώτης Χριστοφορίδης» και δηλώνει ότι είναι λιμενικός. Μπορούμε συνεπώς βάσιμα να υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον πρωτόδικα καταδικασμένο σε ισόβια για την «υπόθεση Noor-1», Μάκη Γιαννουσάκη, και τον αξιωματικό του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη, με βάση το περιεχόμενο του διαλόγου, την ομοιότητα ανάμεσα στη φωνή του Γιαννουσάκη σε αυτές τις συνομιλίες και άλλες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας παλαιότερα, την αναφορά που κάνει ο ένας εκ των συνομιλητών («Χριστοφορίδης») στο δικό του όνομα σε ένα σημείο των διαλόγων (14:25), το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που έκανε ο Μ. Γιαννουσάκης προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του Παναγιώτη Χριστοφορίδη, Λιμενικού στο Τμήμα Ασφαλείας Λιμενικού Πειραιά, και την Ειρήνη Τζίβα, Προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Διαβάστε τη συν'εχεια τυοπυ άρθρου και δείτε τις συνομιλίες ΕΔΩ