Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε απαράδεκτες τις μεθοδεύσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Κοντονή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει πως «η επικοινωνία του κ. Καμμένου με ισοβίτη κρατούμενο στις φυλακές, καθώς και η αντιθεσμική του παρέμβαση στη Δικαιοσύνη δεν δείχνουν μόνο την παρακμή της κυβέρνησης αλλά και τις επικίνδυνες για τη Δημοκρατία και τη λειτουργία των θεσμών αντιδράσεις και συγκαλύψεις αυτής της Κυβέρνησης, η οποία δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τα κρατικά αξιώματα για ίδιον όφελος».

«Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας είναι κάθε μέρα και περισσότερο εκτεθειμένος από τη συμπεριφορά του υπουργού του κ. Πάνου Καμμένου» συμπληρώνει ο κ. Παπαθεοδώρου, υποστηρίζοντας πως ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έχει καταδικάσει τις ενέργειες του κ. Καμμένου.

«Πρόκειται για κυβέρνηση που καταχράται την εξουσία, λεηλατεί τους θεσμούς και καταρρακώνει το κύρος τους» καταλήγει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.