Για ακόμη μια φορά, ο συνδυασμός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Πειραιά "Το Λιμάνι της Αγωνίας", παραπλανεί συνειδητά την κοινή γνώμη και τους Πειραιώτες, με το να αναλώνεται σε μικροπολιτική και πολιτικάντικες συμπεριφορές.

Πιο αναλυτικά, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την άδεια που ζήτησε η Χρυσή Αυγή, για να πραγματοποιήσει εκδήλωση στο κέντρο της πόλης. Άδεια η οποία δεν δόθηκε ποτέ, καθώς ο Δήμαρχος Πειραιά ουδεμία σχέση έχει με τη χορήγησή της στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Σινεάκ" - τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης που ζήτησε η Χ.Α. .

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ήδη αναβληθεί, κάτι το οποίο είναι γνωστό από χθες. Τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όμως που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτίμησαν να ασκήσουν δημαγωγία με φθηνά και αθέμιτα μέσα και να διαστρεβλώσουν πλήρως την πραγματικότητα.

Για μια ακόμη φορά, ολισθαίνουν στο δρόμο του λαϊκισμού, που προφανώς αποτελεί μονόδρομο για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία, η οποία ξεκινά από τα κυβερνητικά στελέχη και φτάνει μέχρι τις απλές λειτουργίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ισχυρότερο όλων είναι ότι η δημαγωγική τους ευαισθησία είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, αφού ουδείς από την παράταξη αυτή, τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ετέθη το θέμα! Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!