Η Χριστίνα Κολέτσα κλείνει στις 18 του μήνα τα 37 της χρόνια και με αυτό το φωτοκολάζ της ευχόμαστε χρόνια πολλά…

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Βέροια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αν και ωριμάζει, παραμένει ακόμα αισθησιακή, εκρηκτική, καλλίγραμμη και χυμώδης όπως ακριβώς ήταν όταν την γνωρίσαμε το 2006 μέσα από το μουσικό talent show “fame story”

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ο Κώδικάς μου" που ήταν ένα cd-single με πέντε τραγούδια. Επίσης την επόμενη χρονιά εμφανιζόταν και σαν ηθοποιός στο σίριαλ του καναλιού ΑΝΤ1 "Οι βαρβάτοι".

"Το 2008 ακολούθησε και δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "6η αίσθηση" και το ομώνυμο τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της Χριστίνας Κολέτσα μέχρι σήμερα. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μάλιστα από τις σημαντικές επιτυχίες της συγκεκριμένης χρονιάς στο Ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο.

Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε ένα ακόμα cd-single με τέσσερα τραγούδια με τίτλο "μοναδική",ενώ συμμετέχει και στην επιτυχία του συγκροτήματος Master Tempo "πιο καλά θα περνώ".

Μετά και από το τελευταίο της cd-single, ακολούθησαν και άλλα πολλά τραγούδια έως σήμερα όπως το "έτσι μ΄αρέσει" και το "απολαμβάνω", το "Όλα στάχτη", το "Γίναμε", το "Γίνεται αν το σκεφτείς", το "Πρόσκληση για δυο".

Η Χριστίνα Κολέτσα αποτελεί μία διαχρονική οπτικοακουστική αξία και αυτό είναι αρκετό για να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και να μοιραστούμε μερικές από τις εικόνες που έκαναν τον αμφιβληστροειδή μας να μην ξεκολλάει από πάνω της.