Ο Ελληνας φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για ακόμη 3 χρόνια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί μία από τις σημαίες των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιώργος Πρίντεζης που είναι για πολλούς το κορυφαίο τεσσάρι της ευρωλιγκά προσήλθε στα γραφεία της εταιρείας που διατηρούν οι πρόεδροι των ερυθρολεύκων και έχει έδρα την πλατεία Κλαυθμώνος, περίπου στις 15:20 συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και μετα από σχεδόν 3 ώρες  βγήκε λευκός καπνός. 

Ο 32χρονος ήταν εμφανώς συγκινημένος έξω από τα γραφεία της εταιρείας Arcadia ύστερα από το ραντεβού του  με τους διοικητικούς ηγέτες ομάδας, αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει να οδηγεί τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες τα επόμενα τρία χρόνια και με τη ψυχή του, το πάθος του και φυσικά με το ταλέντο του, θα χαρίζει νέες απίστευτες στιγμές σε όλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.

Η είδηση αυτή όπως ήταν φυσικό χαροποίησε ιδιαίτερα τους οπαδούς των ερυθρολεύκων οι οποίοι το είχαν ζήτησει την παραμονή του αρχηγού, τόσο από τον ίδιο, όσο και από την διοίκηση