Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού είναι η ζωντανή ιστορία του Θρύλου! Είναι οι άνθρωποι που γιγάντωσαν την ομάδα και βοήθησαν τον σύλλογο να πετύχει σπουδαίες διακρίσεις και να κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Γενική Συνέλευση, αλλά και οι εκλογές του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ διαβάστηκε η επιστολή που είχε στείλει ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι είναι η ασπίδα του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε: «Χαιρετίζω την Γ.Σ. του Συνδέσμου των Βετεράνων του Ολυμπιακού που εκτός από ζωντανή ιστορία της Θρυλικής ομάδας μας είναι ταυτόχρονα και ασπίδα του Ολυμπιακού μας, του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και γνωρίζω πως και εσείς θα είστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για να κυματίζει ψηλότερα η ερυθρόλευκη σημαία μας. Καταθέτουμε όλες τις δυνάμεις μας για να δίνει ο Ολυμπιακός στιγμές δόξας και περηφάνιας σε όλα τα αθλήματα στην χώρα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Παράλληλα, επιστολή έστειλε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη, στην οποία ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι ενόψει των εργασιών σας στην Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουνίου του 2017 σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εν γένει στάση και προσφορά σας στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ειδικά στον Ερασιτέχνη για την στήριξη και αμέριστη συμμετοχή σας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Γ.Σ. και εκφράζουμε την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας μας σε υψηλό επίπεδο, όπως ήδη έχουμε. Είμαστε πάντα δίπλα σας και στηρίζουμε και εμείς το έργο σας.

Εκτός από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση του Ερασιτέχνη, επιστολή έστειλε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τόνισε:  «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι γνωστός για την σημαντική κοινωνική του προσφορά και για την διοργάνωση αγώνων ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης είναι σημαντική η υποστήριξη που παρέχει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού προκειμένου να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα ήθελα να τονίσω ότι ο Δήμος Πειραιά και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Η σχέση μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και διαρκής και στο μέλλον περιμένουμε πολλές κοινές δράσεις, όπως πάντοτε γίνεται. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες της Γ.Σ. του Συνδέσμου».