Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έκανε μικρή μερίδα οπαδών του Θρύλου, στον αγώνα με τον ΠΑΟ, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μερικοί οπαδοί προκάλεσαν κακό στον Θρύλο, με την ΚΑΕ να καταδικάζει τα όσα έγιναν στο πέμπτο τελικό, δίνοντας το παράδειγμα πως μπορεί να καταδικάσει κάποια πράγματα που έγιναν μέσα στο ΣΕΦ από δικούς της φιλάθλους, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, που δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους υπόλοιπους για την κόσμια συμπεριφορά τους, τη στιγμή που αποχώρησαν όταν έπρεπε από το γήπεδο, για να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά μίας εξαιρετικά μεμονωμένης μερίδας ατόμων, οι οποίοι προέβησαν χθες σε ενέργειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη και την ιστορία της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ., για τη συγκλονιστική (και κόσμια) υποστήριξή τους στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να αποφύγει τυχόν δυσμενέστερες συνέπειες.