Σταματημό δεν έχουν οι επιθέσεις που δέχεται ο Ολυμπιακός από στελέχη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία εκφράζουν το μένος τους και την εμπάθεια τους κατά της ομάδας του Πειραιά.

Πρωταγωνιστής στο τελευταίο επεισόδιο εναντίων του Ολυμπιακού  ήταν ο κάποτε μετριοπαθής και πλέον βωμολόχος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος σε επίσκεψή που πραγματοποίησε στη Σύρο μίλησε με αστυνομικό της περιοχής.

Στο σύντομο διάλογο που καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο ο Χαλκιδέος πολίτικος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτάει έναν αστυνομικό από πού είναι και μόλις το όργανο απαντήσει πως η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά, εκείνος προσπαθεί να τον μειώσει και με μένος εναντίων του Ολυμπιακού τον ρωτάει αν είναι και «σκατόγαυρος».

Ο αστυνομικός που θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον πολιτικό του προϊστάμενο, ανταπαντάει πως δεν ασχολείται με τα αθλητικά και κάπου εκεί κλείνει ο διάλογος, με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη να φεύγει ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και φαινομενικά "κέρδισε" σε έναν διάλογο με κάποιον υφιστάμενο του...

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό το θλιβερό περιστατικό προστίθεται στα πολλά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, χωρίς κανείς από την κυβέρνηση να θορυβείται ούτε καν οι Πειραιώτες βουλευτές οι οποίοι συνυπάρχουν αρμονικά στα βουλευτικά έδρανα με όποιον βρίζει, συκοφαντεί και σπιλώνει την υπόληψη του Ολυμπιακού και κατ΄ επέκταση του Πειραια.

Αναλυτικά ο διάλογος:

- Αναγνωστάκης: ''Πειραιώτης είσαι;''

- Αστυνομικός: ''Ναι''.

- Αναγνωστάκης: ''Σκατόγαυρος είσαι;''

- Aστυνομικός: ''Εεε, δεν ασχολούμαι''

- Αναγνωστάκης (γελώντας): ''Ααα ευτυχώς''