Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ το βράδυ του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάλεσε τον κόσμο να επιδείξει την καλύτερη συμπεριφορά να στηρίξει την ομάδα, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα παρατράγουδο!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της «Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, προκειμένου, όπως τονίζει η ΚΑΕ, όλοι μαζί στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα!

«Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι' αυτό που αξίζουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (11/6) στον πέμπτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Δίχως την παραμικρή παραβατική ενέργεια  που θα δημιουργήσει εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών μας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε να γίνετε για ακόμα μια φορά ο «έκτος παίκτης» και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Προστατεύστε τον Ολυμπιακό μας, μόνο με τη φωνή σας και μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους. 

Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι' αυτό που αξίζουμε».