Η Κάλια Δραγατάκη μπορεί να έλκει την καταγωγή της από την Άρτα, έζησε όμως και μεγάλωσε στην πανέμορφη Λευκωσία, την οποία και διαφημίζει καθημερινά με την πλούσια δράση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κάλια με τα πανέμορφα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ήταν φυσικό να ασχοληθεί από μικρή ηλικία με το μόντελινγκ, κάτι όμως που σταμάτησε από την στιγμή που την κέρδισε ο κόσμος της δημοσιογραφίας και άρχισε τις σπουδές της στη σχολή του ΑΝΤ1.

Οι φίλοι της κάνουν λόγο για ένα καλοσυνάτο κορίτσι, ευπροσήγορο, που λατρεύει την ευγένεια και την καλή αίσθηση του χιούμορ. Με αυτά τα στοιχεία σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, ενώ στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί της εύκολα καταλαβαίνεις την αγάπη της για τα παιδιά, αλλά και για το Ναύπλιο που αποτελεί τον αγαπημένο της προορισμό.

Αυτό όμως  που κάνει την Κάλια πραγματικά ξεχωριστή δεν είναι μόνο η εμφάνιση της, ο αισθησιαμός ή τα καλλίγραμμα πόδια της, δεν είναι ούτε το βιογραφικό της και όλα όσα έχει κάνει, αλλά το γεγονός πως έχει γίνει μαμά από τα 19 της…

Για την ακριβεια έχει γίνει μία υπέροχη μαμά και τώρα, στα 22 της, δηλώνει μόνη, ευτυχισμένη, αλλά και μόνιμα ερωτευμένη με των τριών χρονών γιο της ο οποίος μονοπωλεί καθημερινά τον ενδιαφέρον της.