Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ στο ΟΑΚΑ η κλήρωση/ορισμός των διαιτητών που θα διευθύνουν τον 4ο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (21:00) σε ήρεμους τόνους.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας και ο Γενικός Διευθυντής αυτής Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος.

Οι ρέφερι είναι οι Αναστόπουλος Π., Πουρσανίδης και Ανδρικόπουλος.

Ο Αναστόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο και γνωστό από την πρώτη κλήρωση ορίστηκε και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στο 2ο γκρουπ οι Σώμος και Πουρσανίδης όπου κληρώθηκε ο Πουρσανίδης.

Στο 3ο γκρουπ τοποθετήθηκε ο Ψαριανός και ο Ανδρικόπουλος και κληρώθηκε ο Ανδρικόπουλος.

Να σημειωθεί εδώ πως Ανδρικόπουλος και Πουρσανίδης θα σφυρίξουν για πρώτη φορά, όχι μόνο σε επίπεδο τελικών, αλλά γενικότερα αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας ρώτησε την επιτροπή γιατί, από τη στιγμή που θεωρεί στους κορυφαίους τον Σώμο αφού δεν κληρώθηκε από το 2ο γκρουπ, δεν τον τοποθέτησε και στο 3ο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά: «Δεν φτάνει τα όσα έκανε στον 1ο τελικό;».

Ο Γιώργος Σκινδήλιας ανταπάντησε «γιατί δηλαδή, τι έκανε;» ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια.

Γενικότερα, το κλίμα ήταν ήρεμο, η διαδικασία κύλησε ομαλά και απλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στην Επιτροπή «να κοιτάξετε το θέμα με τα social media των διαιτητών που σχολιάζουν δημόσια» εννοώντας προφανώς το σχόλιο του Τόμι Σχινά την Τρίτη και ο Χρήστος Σταυρόπουλος απάντησε πως «αυτό είναι το πρόβλημά μας ή μου λείπουν οι διεθνείς διαιτητές και έχουμε τώρα την διαιτησία που έχουμε». Ούτε εκεί δόθηκε κάποια συνέχεια…

Αν χρειαστεί 5ος τελικός θα γίνει ορισμός και το πιθανότερο είναι να οριστούν τρεις από τους έμπειρους διαιτητές