Επιστολές στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, και στον ΕΣΑΚΕ, έστειλε σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις τοποθετήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η καταγγελία αποτελεί την αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας στις δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών από την πλευρά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, εν μέσω των τελικών, με τον Θρύλο να προηγείται 2-1 στη σειρά. Το κλίμα έχει δυναμιστιστεί και οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν έξτρα μέτρα ασφαλείας για τον τέταρτο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη.

Ο Γιαννακόπουλος είχε γράψει στα social media πως "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες", "Δεν θα κάτσουμε σαν πέρυσι που μας το κλέψατε με τον βηματούλη. Φέτος ή εμείς (που το δικαιούμαστε) ή κανείς", "υπάρχει κράτος; Γιατί εάν δεν υπάρξει, μπορεί να υπάρξει ο νόμος του ΟΑΚΑ. Ακόμη κι αν είναι η τελευταία του φορά"!