Κέφι και διασκέδαση υπό τους ρυθμούς live band μουσικής, αλλά και πολλές εκπλήξεις και happenings σηματοδότησαν το opening event του MyΎδρα Concept Store, που θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία του. Έτσι, την ώρα που οι ζωγράφοι Ανδρέας Ψαράκος και Νατάσα Γκάνα ολοκλήρωναν τα θαυμαστά έργα τους χρησιμοποιώντας την παλέτα και τα πινέλα τους, σε άλλο σημείο οι συγγραφείς Σάντρα Χωρέμη και Αντώνης Ράμπιας υπέγραφαν αντίτυπα των βιβλίων τους «SANDRA LOVES» και «ΎΔΡΑ» αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επεξεργασία μιας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας CALLISTA, ενώ την ίδια ώρα ταλαντούχοι φοιτητές του Τμήματος ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δημιουργούσαν, υπό την καθοδήγηση του γνωστού pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από … σταφίδες! Η εορταστική εκδήλωση εγκαινίων του MyΥδρα έκλεισε με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του Ζορμπά, όπου – έξω από το κατάστημα- χόρεψε όλο το νησί. Στο τέλος, την όμορφη βραδιά στόλισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν εορταστικά τον ουρανό.

Τo MyΎδρα Concept Store, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του λιμανιού της κοσμοπολίτικης Ύδρας, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping, αποτελώντας σημείο αναφοράς και το απόλυτο «shopping destination» για τους επισκέπτες του, από όλο τον κόσμο! 

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες στα parapolitika.gr