Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις για εξώφυλλα , συνεντεύξεις σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή, ενώ χαμό προκάλεσε η κυκλοφορία του περιοδικού μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά που φέρει την υπογραφή της και έχει τίτλο «Survival Secrets by Irini Kolida».

Την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, όπου έκανε αίσθηση με την όμορφη, σέξι, δυναμική και ευαίσθητη παρουσία της. Η Ειρήνη Κολιδά ήταν η πιο γυμνασμένη «Μαχήτρια», αφού λόγω του ότι είναι personal trainer δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο.

Η παίχτρια του Survivor αγαπάει την γυμναστική και τα sports και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήταν τόσο καλή στα αγωνίσματα και μπορούσε ν’ ανταπεξέλθει στις κακουχίες του νησιού.

Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις για εξώφυλλα, συνεντεύξεις σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή.

Και να που τώρα όλη αυτή η δημοσιότητα τις βγήκε σε καλό, αφού με την εφημερίδα Παραπολιτικά το περιοδικό που φέρει την υπογραφή της άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Έτσι, καλό είναι να ξανά δούμε το backstage video,και  να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram στο αφιέρωμα που ακολουθεί στο Lifeviews.gr