Ο «πόλεμος» μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ συνεχίστηκε και στο… τρίτο ημίχρονο του αγώνα. Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος μίλησαν στη NOVA, με τον πρόεδρο των Θεσσαλονικιών να παραληρεί για ακόμη μια φορά και τον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων» να τον κατηγορεί για τις πρακτικές του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Μιλώντας τη γλώσσα του μίσους, ο Σαββίδης χώρισε στα δυο την Ελλάδα για ακόμη μια φορά, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Όλες οι ομάδες της Αθήνας ενώθηκαν εναντίον μας». Αφησε αιχμές και κατά του υποτιθέμενου συμμάχου του, Δημήτρη Μελισσανίδη, και, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε πως δεν είναι «χαλίφης», στη συνέχεια μίλησε ακριβώς ως τέτοιος, προκαλώντας τρόμο με τις απειλές που εκτόξευσε.

«Πιστεύω ότι ο κ. Καλογερόπουλος πρέπει να ολοκληρώσει την διαιτητική του καριέρα και θα κάνω τα πάντα για να αφαιρεθεί όποια διεθνής προοπτική έχει. Τέτοιοι διαιτητές δεν κάνουν λάθη. Αυτοί κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν μετά από εντολές», είπε για τον ρέφερι ρέφερι του χθεσινού ματς, Χαράλαμπο Κλογερόπουλο, χωρίς να διευκρινίσει ποιος είναι ο εντολέας, ενώ συνέχισε: «Η καριέρα του έχει ολοκληρωθεί. Εγώ έχω αρκετές δυνατότητες να τον στείλω στη σύνταξη»! Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για ακόμη μια φορά υπέρ της κυβέρνησης, με την οποία, άλλωστε, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε απειλές εις βάρος του, προειδοποιώντας ότι ελπίζει να μη χρειαστεί να πάρει τον νόμο στα χέρια του! «Όλα τα όργανα που πρέπει να γνωρίζουν, γνωρίζουν ήδη. Δεν θέλω να κάνω τώρα σχόλιο, να πω ονόματα, επειδή προς το παρόν η υπόθεση βρίσκεται σε διαδικασία μελέτης και δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι ότι θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»!

Μέσα σε όλα ανακάτεψε και τον Ολυμπιακό, ζητώντας τον υποβιβασμό του για μια ανύπαρκτη υπόθεση, όπως εκείνη του αγώνα με τον Πλατανιά. Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο σίγουρα θα έχει πολλά να πει το στέλεχος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιωτόπουλος, που εθεάθη στα Χανιά να πίνει καφέ με παίκτες της κρητικής ομάδας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι κατηγορίες εις βάρος των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησαν από πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, τους Αποστολόπουλο και Καρυπίδη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιτέθηκε στον Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε και στη δικογραφία που συνδέει άνθρωπο του ΠΑΟΚ με τον εμπρησμό στα αυτοκίνητα της συζύγου του μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Γιάννη Ευαγγελόπουλου, και του ξαδέρφου του πρώην τεχνικού της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ο ΠΑΟΚ μας έκλεψε το Κύπελλο και την πρωτιά στα πλέι οφ. Ο Ίβιτς έκανε θέατρο στο ματς της Λεωφόρου. Το ξέρουμε. Μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού», ανέφερε και συνέχισε: «Υπάρχει δικογραφία, υπάρχουν εκθέσεις που αναδεικνύουν πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία για αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω καλή επαφή με τον Σαββίδη, γιατί δεν μιλάει ελληνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω: γιατί κόπτεται τόσο για τον Ελληνισμό; Θέλει να κάνει κόμμα; Λένε πως ''ο Σαββίδης κάνει τα ίδια που κάνατε στην Αθήνα και παίρνατε παράνομα τα πρωταθλήματα''. Αν δείτε στην παντοκρατορία, που λένε, του Παναθηναϊκού, επί Βαρδινογιάννη έχουν πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε διαιτητές, δεν έκαψε αυτοκίνητα συγγενών. Εχουμε ένα καινούργιο μεγάλο κίνδυνο, που είναι ξενόφερτος και φέρνει άλλα ήθη, που δεν έχουμε δει ξανά»!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του Σαββίδη: «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σαββίδη, ο οποίος βγήκε και με είπε πως είναι λαγός. Το Mega χρωστούσε 120 εκατομμύρια και, παρά τις εξαγγελίες, έδωσε σήμερα (σ.σ.: χθες) 11,9 εκατ., ενώ οι άλλοι δυο ενδιαφερόμενοι έδωσαν 21 και 22 εκατ., αντίστοιχα. Δεν καταλαβαίνω που ξεκινά και που τελειώνει. Η κυβέρνηση έχει συμμετοχή στο ότι υπάρχει διαφθορά».