Σε νυχτερινό μαγαζί που γινόντουσαν ανταλλαγές ζευγαριών και σεξουαλικά όργια μπούκαραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν 191 μάσκες κάλυψης προσώπου, 26 μανδύες και κατάσχεσαν το ποσό των 1.684 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία, δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μια κάμερα ασφαλείας και δυο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.

Το συγκεκριμένο κλαμπ της ακολασίας, που ανήκει στην κατηγορία των swinging clubs, βρίσκονταν στα Καμίνια και ειδικότερα στην οδό Δερβενακίων. Στο μαγαζί υπήρχαν 8 κρυφά δωμάτια στα οποία οι θαμώνες συνευρίσκονταν ερωτικά κατά ομάδες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο  χώρος παρακολουθούνταν από κάμερες κλειστού κυκλώματος, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Όπως μαθαίνουμε πολλοί από τους  πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιού ήταν επώνυμοι οι οποίοι φορούσαν μάσκες προκείμενου να τα πρόσωπα τους και να ικανοποιήσουν παράλληλα τις διεστραμμένες σεξουαλικές τους επιθυμίες, όπως ακριβώς γίνονταν σε γνωστή ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Το εν λόγω μαγαζί ανήκει σε 48χρονο επιχειρηματία ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελία πλημελιοδικών Πειραιά και κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων