Με χαρακτηριστική ευκολία και "φόρα" από την σπουδαία νίκη σε βάρος της Πριμόριε Ριέκα (*** διαβάστε εδώ τί έγινε στην αναμέτρηση: "Έσπασε" το ρόδι στην Ευρώπη ο Θρύλος - Νίκη επί της Πριμόριε Ριέκα με 7-4 (ΦΩΤΟ)), ο Ολυμπιακός επικράτησε του Α.Ο.Π. Φαλήρου με 19-5 στο Παπαστράτειο και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του.

Οι νταμπλούχοι σημείωσαν την 8η νίκη σε ισάριθμα ματς στο Πρωτάθλημα και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους. Στην αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο δεν αγωνίστηκαν οι Βαγγέλης Δελακάς, Γιόζιπ Πάβιτς, και Μανώλης Μυλωνάκης, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 5 τέρματα, με τους συμπαίκτες του να βρίσκουν όλοι δίχτυα.

Το μεθεπόμενο Σάββατο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιά για την 9η αγωνιστική, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα στην Βαρκελώνη, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα:

6-0

4-0

5-5

4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Γαλανόπουλος, Φουντούλης 5, Δερβίσης 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Σμιθ 1, Μουρίκης 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Γενηδουνιάς 1

Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ:  Καζάκος, Κάκαρης 1, Γαρδίκας 1, Χαριτάκης 1, Παναγούλης 1, Ξενάκης 1, Τρούλος, Σιώνης, Αμπατζόγλου, Φωκάς, Πρωτοψάλτης, Τσαγκαράκης, Πεβερέτος, Χάλαρης, Αλαφραγκής

 

Κολόμβος: "Η προσοχή μας στη Μπαρτσελονέτα"

Ο φουνταριστός του Θρύλου, Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης: "Σίγουρα όλη η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση και σίγουρα αυτό περνάει κατά μεγάλο βαθμό από το επόμενο ματς.

Μετά την ισοπαλία με τη Σπαντάου, πεισμώσαμε, βγάλαμε αντίδραση μέσα από την άμυνα στο παιχνίδι με τη Ριέκα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη, που μας βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα το σημερινό ματς ήταν ένα από όλα του ελληνικού Πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά εμείς πρέπει εσωτερικά να βρίσκουμε κίνητρο και μέσα από τις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτά τα ματς μας βοηθάνε για να δείχνουμε και να βλέπουμε πόσο συγκεντρωμένοι μπορούμε να μένουμε".