Σε αγώνα της 12ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. 

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης που χάρισε και τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, σημείωσε με πλασέ μέσα στην περιοχή ο Καμπετζής στο 59', έπειτα από σέντρα του Τσιριγώτη. 

Ο Ολυμπιακός, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ, με τον Γκλεγκλέ στο 91' να χάνει την μεγαλύτερη. Ο άσσος του Ολυμπιακού έφυγε μόνος του στην κόντρα, αλλά στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ! Πριν από το γκολ ο Τσιριγώτης απώλεσε και εκείνος μοναδική ευκαιρία, όταν βρέθηκε όμως πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον ανάγκασε να την διώξει σε κόρνερ. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη επέστρεψε στις νίκες και ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: "Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε. Αυτό κάνουμε ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Είχαμε καλά σημεία σήμερα στο παιχνίδι μας και αυτή η νίκη και η εμφάνιση μας ανεβάζει και άλλο ψυχολογικά".

 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Καράδαης, Αμπάρα, Τουλκερίδης (18' λ.τ Χατζηχρήστου), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87 Κατσούκης) Αγγελόπουλος (66' Πέιος), Καμπετζής (77' Χατζηιωαννίδης), Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (70' Γκλεγκλές).  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζούλας, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Ντινέ (66' Ρούνης), Τάκος (62' Δουβίκας), Κανελλόπουλος (74' Γεωργόπουλος), Φωτόπουλος (62' Τερεζίου).