Την Πέμπτη με Άρη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την φετινή Ευρωλίγκα, ωστόσο με την υπερπροσπάθεια και τη συνολική παρουσία τη φετινή χρονιά έκανε όλους τους φίλους της ομάδας, και όχι μόνο, υπερήφανους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, θα βρίσκονται στο Φαληρικό γήπεδο την Πέμπτη στο ματς με τον Αρη για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και την περηφάνια τους για τους παίκτες της ομάδας τους για αυτά που κατάφεραν να πετύχουν και τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τον τρίτο ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, την ερχόμενη Τετάρτη έξω από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΑΡΗ,  ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/05/2017 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

-Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τετάρτη 24/05/2017 από τις 10:00 – 18:00 και τέλος την Πέμπτη 25/05/2017 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

-Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από το Σάββατο 20/05/2017 και ώρα 10:00 .

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου. 

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΑΡΗ της 25/05/2017  και ώρα 19:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 24/05/2017 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

-Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

-Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES