Κατά βάθος,το ξέρεις ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο,αλλά εάν νιώθεις ότι κάνεις ευτυχισμένο το πρόσωπο που αγαπάς,έχεις αυξημένες πιθανότητες να είναι για πάντα ερωτευμένο μαζί σου ένα ζώδιο! Ο έρωτας δεν είναι κάτι συμβαίνει σε μια νύχτα,αλλά αν οι προθέσεις σου είναι καλές,θα σε θεωρήσει ακαταμάχητο και είναι σχεδόν αδύνατο να μη σε ερωτευθεί! Με ποιο ζώδιο είσαι λοιπόν ερωτευμένος; Μάθε τα μυστικά που κρύβει,για να μην μπορεί να σου αντισταθεί και να μείνει για πάντα ερωτευμένο μαζί σου!

Θέλεις να κάνεις το πρόσωπο που αγαπάς να σε ερωτευτεί τρελά και να μην έχει μάτια για κανέναν άλλο εκτός από σένα;
 
Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Κριός

Όταν ένας Κριός ερωτεύεται,θα είναι αφοσιωμένος και πιστός για όσο καιρό είσαι μαζί του,αρκεί να συνεχίσει να είναι ενθουσιασμένος μαζί σου. Είναι πολύ ανοιχτός με τα συναισθήματά του και θα περιμένει το ίδιο από εσένα σε αντάλλαγμα και δεν είναι καθόλου ντροπαλός,στο να εκφραστεί. Όπως συμβαίνει συχνά με έναν Κριό στον τομέα του έρωτα,απεχθάνεται να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν τον καταπιέζεις και τον ελέγχεις,μπορεί να τον αναγκάσεις να φύγει μακριά από εσένα,παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται σε σύγχυση. Από την άλλη πλευρά,η υπερβολική κολακεία θα τον κουράσει. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις μια επιτυχή ισορροπία. Αν ενεργείς με αυτόν τον τρόπο,θα αισθάνεται ανήμπορος ότι μπορεί να σε προσελκύσει.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Ταύρος

Συνήθως ήρεμος,ήσυχος και επιφυλακτικός. Ένας Ταύρος στην αγάπη,δεν κάνει συχνά μεγάλα άλματα. Ωστόσο,έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα βήμα κάθε φορά και όχι πηδώντας από τον ένα σύντροφο στον άλλο. Απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να πάρει αποφάσεις. Είναι ευγενικός και ευχάριστος και πάντα δίνει στην αγάπη. Μιλάει ήρεμα και γίνεται προστατευτικός στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτή η ήρεμη σταθερότητα,είναι ένα γνώρισμα που τον κάνει πολύ ελκυστικό στο αντίθετο φύλο,ιδιαίτερα στα άτομα που ψάχνουν για μια πιο μακροπρόθεσμη σχέση.Ένας τυπικός Ταύρος,στα θέματα του έρωτα,θα επιλέξει έναν πιο μυστηριώδη,περίπλοκο και γοητευτικό σύντροφο,απ’ αυτόν που δείχνει πιο δυνατός ή εντυπωσιακός. 

Για να διαβάσετε τα υπόλοιπα ζώδια πατήστε ΕΔΩ