Ενα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, πήραν τη μεγάλη απόφαση και επισημοποιούν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο μέσα στο καλοκαίρι συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, ο δεσμός των οποίων έγινε γνωστός πριν από περίπου τρία χρόνια, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όχι στην Αθήνα, ούτε στην Ευρυτανία -λόγω της καταγωγής του Κώστα Μπακογιάννη-, αλλά σε κάποιο νησί του Αιγαίου, που και οι δύο αγαπούν πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», το Μυστήριο θα τελεστεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες στην εκκλησία τους κοντινούς συγγενείς και όσο το δυνατόν πιο μακριά από κάμερες, φωτογράφους και δημοσιότητα.

Αλλωστε, πρόκειται για δύο πρόσωπα που έτσι κι αλλιώς προσελκύουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης λόγω της ιδιότητάς τους, κάτι που, όπως φαίνεται, δεν επιθυμούν για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας